onsdag den 27. februar 2013

#052 - Sweater







Min gode og strikke-kyndige svigermor har kreeret endnu en lækker Sara Lund-sweater til mig. Denne gang i cardigan-udgave. Jeg har selv fået lov at vælge farve og synes, at den er blevet super fin. Min bedstefar havde en jakkesæt, som mindes havde knapper som disse, og jeg elsker den lidt "old-school"-effekt, som jeg synes, at de giver!

søndag den 10. februar 2013

#051 - Gym-knager




Vi har fået nye knager op i køkkenet. De er faktisk købt tilbage i november, men vi er ikke altid så hurtige til at få gjort noget ved tingene, så det var først i dag, at de kom på væggen. 
Og så har farmor været forbi med endnu en lækker strik, skønt!

lørdag den 9. februar 2013

#050 - Fastelavn er mit navn









Fastelavnudklædningen har været gennem mange overvejelser - fra datterens hoved og videre over til mit. Hun har villet være edderkop, Rasmus Klump, påfugl, prinsesse, Doktor McStuffins og endte ud på kat. Jeg har været opbakkende om dem alle (bortset fra nye ønsker på selve dagen...), men var nødt til at sætte foden ned tre dage før fastelavnsfesten, for at have tid til at sy, og der var vi altså på katten.
Sønnike har ikke haft ret meget at sige, men ham havde jeg besluttet skulle være blæksprutte. Og ja, det er måske lidt overdrevet at klæde et 9 mdr gammel barn ud, men jeg havde engang set en lignende udklædning og syntes, at det var lidt sjovt...
Katten var ikke så tosset med at posere på billedet, men da den lille blæksprutte kom med, så tøede hun lidt op. Søskendekærlighed overgår det meste :-)

onsdag den 6. februar 2013

#049





De sidste to uger har været lidt hårde. Vi har, som så mange andre, været ramt af influenza. Det var drøje 10 dage, men nu er vi ovenpå igen (7-9-13...).
Vi har leget med Merles Play-Doh. Jeg har opgivet at holde farverne adskildt, men det er nu et godt legetøj - lang tid kan bruges der. 
Der er indkøbt nye viskestykker fra Netto. Jeg ved, at der er sikkert delte meninger om disse, men jeg mener nu, at man sagtens kan se forskel på disse og byNords fine produkter, og har derfor ikke har haft de store skrupler med at købe dem.
Og så er der kommet lidt forår ind på bordet :-)