mandag den 21. januar 2013

#046 - Rundt om bordet

Den forgangne uge har været travl med både sygdom og vuggestuestart, så der har været nok at se til, og dermed lidt stilstand på bloggen.

Jeg lovede, at lægge billeder ud af bord og stole - hermed gjort ;-) 


10 kommentarer:

 1. Sådan en spisestue gad jeg da godt ha' :) Fed idé med stolene !

  SvarSlet
 2. Lækre stole! Og lampen er super fin til. Vi har også sort spisebord, og fordi vi kun bor i et lille rækkehus, synes jeg det tager meget lys her i vinteren. Men det er nok lidt noget andet når man bor med mere plads. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie. Ja, jeg kan godt forestille mig, at det "stjæler" lidt lys, særligt her i vinterperioden. Jeg synes dog, at der typisk er så meget hvidt i hvidt, så nyder, at der er lidt til at bryde det.

   Slet
 3. Hvor der det godt ud! Håber opstarten er gået godt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kristina. Opstarten er gået rigtig godt, mængden af sygdom der allerede er hjembragt er mindre god...

   Slet
 4. Hvor er det fedt med seks forskellige sorte stole. Oftest ser man seks forskellig farvede stole. Selv drømmer jeg om en skønsom blandning af en orange eames, en y-stol og en Xavier Puchard stol - men det bliver vist lige rodet nok ;)

  SvarSlet
 5. Det er også virkelig lækre stole Michelle - en orange Eames vil være super super fed! Jeg har også altid gerne villet have en Xavier Puchard med armlæn, men min bedre halvdel mener ikke, at man sidder særlig godt i den, så det har jeg ikke kunnet trumfe. Alt efter farve, så tror jeg ikke det bliver rodet med de stole du beskriver - ikke efter min smag ;-)

  SvarSlet
 6. Hej Tina
  Du kender det nok, man klikker sig ind på en blog og følger et link og en kommentar osv. og så pludselig er på en blog der ser rigtig interessant ud. Det var sådan jeg kom forbi her og sikke da en fin blog. Og så har du lige fået den stol som jeg har udset mig til vores (forholdsvis nye) hjem, det kunne jo ikke være bedre;)
  Jeg glæder mig til at følge dig.
  - Theresa

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Theresa.
   Jeg kender bestemt den måde at klikke sig omkring på. Og tak for ros, det var sødt sagt.
   Og i forhold til stolene, så kan jeg varmt anbefale dem. Vi valgte jo den helt sorte udgave, men er vildt med mange af de andre farver også!
   ...og nu må jeg ind og se på din blog :-)
   /tina

   Slet

Tak for besøget