fredag den 19. februar 2016

#144 - Færøerne - del 1

Vi er hjemme. Hjemme fra gode dage på Færøerne. Det var dejligt at se A igen, det synes vi alle. Ungerne har tydeligt savnet ham. Det var vigtigt at sidde ved siden af ham til maden, vigtigt at far ville lege med legoet, vigtigt at far så, hvor højt de kunne hoppe i trampolinen. Og det er fint. Jeg kan godt klare at blive tilsidesat et par dage.
Alle vores planer blev lidt ændret. Merle tog Færøerne med feber. Hun var okay frisk om formiddagen og først på eftermiddagen, men derfra var hun bare en slatten pige.
Og så er vejret på Færøerne ret så omskifteligt. Vi nåede både at have det mest smukke klare frostvejr med blå himmel og høj sol, og vi nåede at have storm, regn og slud. Så vi reviderede lidt i planerne, prioriterede familiehygge højest og kom frem til, at resten må vi have til gode til næste besøg.
De to mål med besøget blev nået - vi fik set og hygget med A, og vi fik "sat ansigt på" byen, fodboldklubben og nogle af de personer, som nu er en del af As hverdag. Det gør det meget lettere for ungerne at forholde sig til, og nu glæder de/vi os bare til næste besøg.

Gåtur ved vandet - Runavik i baggrunden

Fodboldbanen blev inspiceret

Det absolut fedeste springcenter - meget henrykte unger (...og mor)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for besøget