mandag den 11. november 2013

#081

#1 Morgenfruen plukkede Merle for kun halvanden uge siden ved det grønne område tæt på vores hjem. Jeg ved ikke, om det var hende eller mig, der var mest imponeret over at se den stå så fint en af de sidste dage i oktober - den måtte med hjem!

#2 Farmor har endnu en gang leveret fantastisk strik - det er skønt at kunne putte ungerne i gennem både efterår og vinter, og det plejer at blive flittig brugt.

#3 Vi lavede kikkerter af gamle toiletpapirsruller, maskingtape og glimmerklistermærker, nogle gange skal der ikke så meget til. 

4 kommentarer:

 1. Det er altid så dejligt at se dine små glimt, og hvor er det en god idé med toiletrullebriller - det må vi da prøve :)
  Hvor er det skønt med en strikkende farmor, min mor kan desværre ikke holde til det mere... Men jeg får strikket lidt, har du evt opskriften og farvekoderne? Den er så fin i den grå og lillamelerede strib...
  Ha en skøn uge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita, det varmer altid at høre! Vi nyder SÅ meget den strikkende farmor. Jeg ved ikke hvad farvekoderne og mønster hedder, men forhører mig gerne. Merle havde en tilsvarende trøje sidste år, og den blev brugt vildt meget, fordi den næsten kan passe til alt.
   /tina :-)

   Slet
 2. Fantastisk fine billeder med små glimt af tekst. Dejligt.

  SvarSlet

Tak for besøget