søndag den 21. september 2014

#113 - Ude godt, hjemme bedst!

Jeg har ikke et af de der jobs, hvor man hele tiden rejser. Nogle gange kunne jeg godt ønske det, for det må da give mange fede oplevelser, men samtidig så ved jeg også, at hverdagen ville være endnu sværere at få til at hænge sammen.
Nej, i mit job (som efterskolelærer) er vi afsted et par gange om året. Jeg elsker at være afsted - det giver noget godt ift eleverne og det giver noget godt ift mine (i øvrigt virkelig skønne) kollegaer. Men jeg ved også godt, at når jeg er afsted, så må min søde A - for ikke at nævne de evigt fantastiske bedsteforældre!!! - løbe dét stærkere. Og så er der selvfølgelig et savn til mine skønne unger og søde A, når jeg er afsted. Ikke et savn, som jeg ikke kan bære, men et savn som altid får mig til at glæde mig til at komme hjem. Og det savn kan jeg faktisk godt lide at mærke!

Jeg har lige været afsted i Tjekkiet og har brugt den sidste uge på at komme ind i hverdagen igen. Ved siden af arbejdet er der blevet hygget herhjemme og jeg har nydt nærværet. Og så har vi brugt weekenden på at besøge elskede oldeforældre og bryllup hos skønne venner. Bryllupsfester er altså fantastisk - søde og glade mennesker, kærlighed i luften, lækkert mad og god musik på dansegulvet - what's not to love?

6 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg kender det! Man trænger ind imellem til at komme ud, og når man så ENDELIG er ude, så trænger man til at komme hjem. Men savnet kan være 'rart' at mærke. Sådan er det nok bare at være husmor :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg, at du har ret i Birgitte. Jeg glæder mig altid til at komme afsted, men hader de sidste fem minutter inden jeg skal ud af døren, hvor der skal siges farvel...
   /tina

   Slet
 2. Haha, det kender jeg godt - ude er skønt og tiltrængt ind i mellem, netop fordi man så værdsætter at komme hjem igen ;)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fuldstændig sådan, jeg har det Anne!
   /tina

   Slet
 3. Åh men du rejser da trods alt alligevel mere end mange andre i forbindelse med deres jobs! Jeg er i hvert fald helt misundelig :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan der sikkert være noget om Gitte. Det er i hvert fald oftest gode ture, som jeg virkelig nyder at være afsted på - trods det hårde ved lige at skulle sige farvel.
   /tina

   Slet

Tak for besøget