fredag den 24. februar 2017

#171 - Jeg kan ikke sove

Det lyder som en melding fra børneværelset to minutter efter puttetid, men det er faktisk mig, det handler om.
De sidste par dage har jeg ikke været helt på toppen, og om aftenen har jeg været så træt, at jeg næsten ikke har kunnet hænge sammen. "Så for dog sovet" ...kunne man tænke, og det har bestemt også været min hensigt. Men der kommer problemet - jeg har ikke kunnet, ikke om natten i hvert fald. Om dagen kunne jeg sikkert sagtens tage en lur, men så ved jeg, at det giver problemer om natten.
I nat var det helt galt. Jeg gik i seng kl. 22.30, men tre timer senere var jeg stadig vågen, mens resten af huset boblede. Mega frustrerende når man faktisk føler sig træt. Mit hoved spiller mig et pus og tankeren flyver gennem hovedet. Alle mulige latterlige tanker, ikke engang noget stort eller seriøst. I nat endte jeg med at stå op og se tv i en time i håb om, at få tankerne væk eller i det mindste over på noget andet. Klokken lidt over 3 kravlede jeg tilbage i seng og heldigvis lå jeg denne gang ikke så længe inden jeg faldt i søvn. Natten er bare ikke så lang, når ungerne kommer kravlende ind kl. lidt over 6.

Nu krydser jeg fingre for, at det samme ikke udspiller sig i nat, for så bliver jeg altså meget lidt spændende selskab i weekenden. En weekend der starter med storm og selvfølgelig fredagsslik, og som efter planerne skal indeholde fodboldkampe, gymnastiktræning, fastelavnsboller og måske en legeaftale.

Ønsker jer en god weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for besøget