lørdag den 22. juni 2013

#064 - Når man sletter et liv i billeder

Jeg elsker billeder, jeg husker i billeder, jeg elsker at tage billeder, sortere dem og bruge tid på at kigge i billeder - nye som gamle. Og så er det skidt, når man dummer sig, som jeg gjorde for små to uger siden...

Jeg fik ved en fejl (læs: KÆMPE KÆMPE KÆMPE STOR MEGA DUM FEJL!!!) slettet alle mine billeder på min mac. Vi taler tusinder af billeder, ret mange tusinder....
Og NEJ, jeg har af en eller anden meget mærkelig grund ikke backup af mine ting på en ekstern. Og NEJ, hvorfor ved jeg virkelig ikke. Men JA, jeg ved godt, at det er dumt, virkelig dumt. Og hvis jeg ikke vidste, hvor dumt det var, så blev jeg da i hvert fald klar over det for ti dage siden, da det tragiske skete. Jeg blev helt panisk, febrilsk, småtudende og desperat. Der var mange gamle billeder, men endnu vigtigere var det mine børns liv i billeder.
Jeg har nu betalt dyre(!) lærepenge for at få en tekniker til at hjælpe med at finde dem, og det er lykkedes ham at finde en stor del. Nogle er beskadiget, men de fleste ser okay ud.
Jeg har fået billederne fra de sidste tre år til at ligge på mac'en, og resten er røget på en ekstern - men alt, mac som ekstern, er rodet fuldstændig sammen. Jeg ved nu, at mit sommerprojekt bliver, at sortere i ca. 60.000 billeder.... Men de er der, de fleste, og det er det vigtigste!

5 kommentarer:

 1. Åh nej, det er jo mit største mareridt du fortælle, og jeg ville ikke nøjes med at småtude lidt!!
  Godt at mange af billederne er genfundet (koste hvad det vil) men husk også at alle blogbillederne ligger på picasa - det gør mine i hvert fald, og så kan du downloade dem derfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt at høre Anita, at jeg ikke er den eneste, der kan tude over billeder. Jeg var ikke klar over det med picasa, det må jeg lige tjekke op på, skønt det stadig kun er en meget lille del af mine billeder, jeg har på bloggen. Havde de alle været væk, så var lidt dog bedre end ingenting :-)
   /tina

   Slet
 2. Puha, godt du fik nogle tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jeg også vild lykkelig for. Tak Malene :-)
   /tina

   Slet
 3. pyha, jeg får helt gåsehud af bare at læse om det!! Enhver sit mareridt. Heldigvis kunne du redde en del :-)

  SvarSlet

Tak for besøget