søndag den 19. juli 2015

#133 - Mine damer og herrer...

Sidste søndag tog vi en ret impulsiv beslutning og bestilte billetter til Cirkus Benneweis. Vi ville gerne have haft ungerne med i Cirkus Summarum i år, men der var billetsalget bare ikke egnet til vores kalender, da billetterne skulle bestilles i mega (mega mega mega...) god tid, og vi dengang ikke anede, hvordan min gode A stod ift job, og hvordan sommerplanerne generelt så ud.
Anyway... Billetterne blev her bestilt samme formiddag til Benneweis, og ungerne var vilde af forventning. Mine egne forventninger var også ret store, for med den mængde penge, som man skal lægge for oplevelsen, så er det også nødt til at være godt!
Og det var godt - med hunde, der både kunne springe og lave kunstner, flotte og veldresserede heste, smukke damer i glimmertøj, papegøjer, der både kunne spille basket, køre på løbehjul, rulleskøjter og ikke mindst bil, tryllekunstner, som kunne køre på motorcykel IGENNEM en kasse med en fastlænket dame (selv jeg var rimelig imponeret her), akrobater i stramme(!) bukser og med kappe(!!) som ville have gjort Supermand misundelig, det store dødshjul (...eller hvad de nu kalder det - dødsensfarligt var det i hvert fald!) og den sjove hest, som både havde en holdning til, hvad den skulle og ikke mindst lagde sig til at sove i manegen med tæppet hevet op om sig. Og så var der den store favorit - trampolinmanden. Han var dygtigt og sjov - faktisk så sjov, at Nor faldt ned af stolen, fordi han grinede så meget. Her, en uge efter, snakker han stadig meget om ham.

...familiefotoet nederst ser alvorligt ud, men det blev taget mens "dødshjulet" blev sat op, og Nor var ikke helt tryg ved det, der skulle til at foregå. Smilet var stort få minutter senere :-)

Har I erfaring med cirkus og er der noget, som I kan anbefale til børn eller voksne...?
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for besøget