lørdag den 9. februar 2013

#050 - Fastelavn er mit navn

Fastelavnudklædningen har været gennem mange overvejelser - fra datterens hoved og videre over til mit. Hun har villet være edderkop, Rasmus Klump, påfugl, prinsesse, Doktor McStuffins og endte ud på kat. Jeg har været opbakkende om dem alle (bortset fra nye ønsker på selve dagen...), men var nødt til at sætte foden ned tre dage før fastelavnsfesten, for at have tid til at sy, og der var vi altså på katten.
Sønnike har ikke haft ret meget at sige, men ham havde jeg besluttet skulle være blæksprutte. Og ja, det er måske lidt overdrevet at klæde et 9 mdr gammel barn ud, men jeg havde engang set en lignende udklædning og syntes, at det var lidt sjovt...
Katten var ikke så tosset med at posere på billedet, men da den lille blæksprutte kom med, så tøede hun lidt op. Søskendekærlighed overgår det meste :-)

18 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde begge to - og hvor er det bare en fin og sød idé med blæksprutten:0) God weekend. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise. Og ja, jeg blev også selv ret glad for blæksprutten :-) Også god weekend til dig.

   Slet
 2. Kat og blæksprutte i skøn forening - fantastisk
  Knus LP

  SvarSlet
 3. blæksprutten kandiderer til årets kostume! hold op, hvor er det fint:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Linda, det var virkelig sødt sagt!

   Slet
 4. Jeg er også helt vild med blæksprutten (havde faktisk pinnet et tilsvarende, men siden glemt det igen...) - hun er da for kær.
  Og søskendekærligheden lyser jo ud af dem begge - det smelter et moderhjerte. Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita. Jeg kan desværre heller ikke prale af, at ideen var min helt egen - jeg har også på et eller andet tidspunkt set et billede et eller andet sted af netop blæksprutte-ideen, og var bare glad for, at jeg kom i tanke om den, da jeg overvejede om han skulle klædes ud :-)

   Slet
 5. Hvor er det nogle søde dyr du holder dig:) det ser ud til at vi har haft samme inspiration til en blækspruttedragt den ligner i hvert fald den jeg har lavet en hel del:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har nogle skønne dyr. Kan godt se på bloggen, at du også har haft en blæksprutte i huset i år - hvor er han vild fin! Kan du mon huske hvor du har set billedet henne? ...jeg er helt blank. Det er typisk mig at se noget på nettet og så ikke kunne finde det igen senere hen.

   Slet
  2. Hev har vist pinnet linket på pinterest på mit "fastelavnsboard" ;)

   Slet
 6. Hold op den blæksprutte er for genial!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Provins, jeg synes også, at han blev ret fin :-)
   /tina

   Slet
 7. Haha, hvor er "sprutten" bare fantastisk. En rigtig god idé til et barn der ikke er oppe-gående for det ser hamrende skægt ud med alle de ben. Jeg skulle da lige kigge en ekstra gang for at se hvilke ben der var "ægte" og hvilke der ikke var ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig respons. Jeg ledte netop efter et kostume, som kunne bruges af min siddende dreng - tror ikke, jeg kunne have lavet ham sødere i andet, selv ikke på to ben! Min veninde har sågar spurgt, hvornår man skal blive gravid, for at få det timet med et siddende barn til fastelavn... :-)
   /tina

   Slet
 8. Hvor er de søde - begge to! Det er ikke sådan du er interesseret i at sælge blæksprutten?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria. Jeg har faktisk lovet blæksprutten væk til en veninde, som ender med at have et barn på samme alder, som min var, da det var fastelavn. Men forestpørgslen varmer :-)
   /tina

   Slet

Tak for besøget