onsdag den 23. januar 2013

#047 - Glimt af vores hjemGlimt af vores hjem. 
Vores grønne gulv i køkkenet splitter typisk folk. Gulv-manden der lagde det for os meldte ærligt ud (dog med et smil på læben...): "Det har jeg aldrig lagt på før og jeg synes, det er grimt, men okay... Det står jer frit for!" Nu har vi haft det i fire år, og vi er stadig rigtig glade for det - det er praktisk og giver lidt farve til vores ellers ret hvide køkken.

14 kommentarer:

 1. Det ser da så godt ud - gid min mand var klar på det herhjemme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Min mand er heldigvis vældig frisk og altid med på diverse påhit, det er skønt!

   Slet
 2. Jeg synes, gulvet ser flot og anderledes ud - jeg kan godt lide, når hjem er personlige, og det kan man da kalde et grønt gulv :) Cool hinkerude, det må vi også anskaffe os, når B lærer at gå/hoppe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - for mig er "personligt" næsten den største ros, jeg kan få for vores hjem.
   Hinkeruden er et hit. Vi fik den længe inden vores datter kunne hoppe i den, men legebarnet i mig var/er bare så vild med den. Den er sjov til hop og leg, men vi har erfaret, at den faktisk også giver god anledning til ret meget talsnak/-træning. Dejligt med bonus-effekt ;-)

   Slet
 3. Mon ikke I har æren hvis der sælges flere og flere grønne gulve nu : )
  Jeg kunne godt tænke mig at se et billede med noget mere gulv og lidt mere køkken ; ) Kan du lokkes til det måske?
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Snullemor
   Jeg kan bestemt lokkes til flere billeder. Vi er pt ved at få skiftet vinduer i hele huset, men når der igen er lidt orden i vores kaos (forhåbentlig snart!!!), så lægger jeg gerne flere billeder ud.
   Og det vil da glæde mig, hvis andre får lyst til et farverigt gulv ;-)
   /tina

   Slet
 4. Jeg er vild med det grønne gulv! Så fedt et sted at lægge en ordentlig klat farve :) Jeg tænker, at et gult gulv også kunne være flot... Men det virker til at I bor virkelig, virkelig fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig Michelle, gult ville bestemt også være fedt. Vi havde flere farver i tankerne, inden vi lagde det - gul, turkis, rød, sort... - og kom frem til, at det jo heldigvis er et ret let gulv at skifte ud, både i forhold til pris og arbejde, så måske vi prøver en anden farve senere.
   Og tak, det var sødt sagt :-)

   Slet
 5. Det er jo HELT fantastisk jeres grønne gulv! Jeg er stor fortaler for farvede linoleumsgulve! Her hjemme har vi ind til videre orange i køkkenet og gult i "spisestuen" Og jeg elsker dem begge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla Maria. Det er dejligt at høre, at andre er til store farveflader i deres hjem, og orange og gult lyder super fint! Kan man mon se billeder af det et sted på din blog...?

   Slet
 6. Ej, hvor morsomt... jeg lagde slet ikke mærke til gulvfarven på billedet før jeg læste din tekst under billedet. Jeg havde travlt med at kigge på tavlen og de andre ting der var i centrum ;o)
  Jeg synes nu, at den ser ret ok ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete. Selv tænker jeg heller ikke over farven længere, men når vi får "nye" gæster, så bliver det altid kommenteret og vi bliver mindet om farven. Positivt, hvis andet også kan få opmærksomhed :-)
   /tina

   Slet

Tak for besøget