torsdag den 10. januar 2013

#045 - Om en stol

Vi har fået en ny stol rundt om spisebordet. Vi vidste, da vi flyttede i hus og skulle have nye stole, at det skulle være forskellige stole, og den beslutning er vi stadig glade for. Et par stole havde vi udset på forhånd - Eames og Forrest Chair. To andre var et sats - og fra en af dem har vi lært, at næste stol også var nødt til at have armlæn. Den nye stol har vi luret på et stykke tid, og i november blev den bestilt. Den kom ind ad døren lige inden jul, og vi er allerede virkelig glade for den. Stolen er About a chair fra Hay. Den fås i et væld af farver og med forskellige typer ben, så man kan designe den efter eget ønske. Her er alle stolene sorte, så det skulle den selvfølgelig også være.

About a chair
Forrest chair
6 kommentarer:

 1. Fedt! Jeg elsker idéen med at blande en masse stole rundt om bordet, men så alligevel tone rodet lidt ned ved at have dem alle i samme farve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi er også glade for det. Og ja, det giver lidt liv, men er alligevel tonet ned med farven.

   Slet
 2. God idé med forskellige stole :-) Kan man se et billede af hele stole arrangementet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Det må man i hvert fald! Jeg tager billeder og lægger ud, når jeg, en dag i nærmeste fremtid, når det ved godt dagslys :-)

   Slet
 3. Hej :)
  Hvordan sidder man I forrest-stolen? Jeg har nemlig haft kig på den..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Jeg synes, at man sidder rigtig godt. Eneste ulempe kan være, at den kan føles lidt kold lige idet man sætter sig, da den jo er i metal. Det fortager sig dog hurtigt. Vi er rigtig glade for den.
   /tina

   Slet

Tak for besøget