Om mig


Jeg er en 30 årig pige/kvinde. Jeg er kæreste med min søde A og sammen har vi to børn - Merle fra 2009 og Nor fra 2012. Vi bor i forstad til Århus i et renoveret 70'er-hus, hvor der altid er ting, der burde blive lavet. Jeg synes - sikkert ligesom næsten alle andre unge forældre - at hverdagen er travl, og jeg forsøger mig med bloggen som et pusterum, et delerum og en personlig scrapbog.

Jeg elsker at tage billeder af mine børn, mennesker og ting på min vej. Jeg nyder små kreative projekter, og samler inspiration i hverdagen - ville bare ønske, at der var flere timer i døgnet til at forsøge at udføre projekterne.
Jeg vil blogge om hverdagen, mine børn, tanker, samtaler og i det hele taget alt det der rører mig på den ene eller anden måde. Jeg vil bestræbe mig på, at nøjes med at skrive om det positive og dejlige i mit liv - ikke for at sætte et idyllisk billede op, men fordi jeg sikkert allerede har brugt krudt nok på det andet...

Jeg bliver altid glad for kommentarer, og det er helt fint, hvis man ikke deler min holdning eller holder af de samme ting som jeg. Så længe omgangstonen er ordentlig, så er her plads til alle :-)

1 kommentar:

Tak for besøget