lørdag den 1. december 2012

#036 - JulesokkerDa jeg var lille havde min mor lavet en julekalender til os. Den var udformet som nissekoner, der stod med en sæk, hvori Julemanden hver nat lagde en lille gave.
Nu er vores ældste også gammel nok til at kalendergaver. Jeg har været meget i tvivl om, om vores børn skulle have en daglig gave i december, men efter at have vendt det i mødregruppen besluttede jeg at gøre det. Jeg kan godt lide ideen med, at man hver morgen vågner og spændt må mærke på sokken - "Har julemanden mon også været her i nat...?" og det er grunden til, at det blev en julesok og ikke en "påhængs-kalender", hvor man kan se 24 pakker fra start. Den overfornævnte nissekoner var lavet i filt, og det var faktisk grunden til, at jeg også ende i det materiale. Jeg har ikke forsøgt mig i filt før, men det var jo til dette formål vildt nemt at arbejde med.
...Og det første besøg fra julemanden har allerede vakt stor begejstring :-)

2 kommentarer:

 1. Igen må jeg tage hatten af Tina - de er simpelthen skønne de sokker!
  Hilsen Laura

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg er også godt tilfreds med dem. ...det tog dog også lige en "forsøgs-sok", da jeg erfarede, at man ikke skal stryge vlisen på med for hård varme, så bliver grå filt brunt... ;-)

   Slet

Tak for besøget