mandag den 14. oktober 2013

#077Vi har haft skønne dage i skoven og samlet agern og kastanjer. Begge unger synes, at det var både sjovt og hygsomt, og så gik der jo lidt sport i at finde flest. Skoven er fantastisk med børn om efteråret!
Og så har vi været i Djurs Sommerland for at opleve deres Halloween. Der var virkelig flot pyntet op. Både Merle og Nor var vild med de mange græskar, edderkopperne og alt spindelvævet - og især halmballe-labyrinten var en vældigt hit!


4 kommentarer:

 1. Rigtige efterårsbilleder - elsker det! Skoven er så smuk nu og det er hyggeligt med alle de steder der efterhånden gør noget ud af halloween pynten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, efteråret er smukt på mange måder - jeg elsker farverne der kommer frem i efterået. Og ja, det er bestemt hygsomt med alle de steder, der gør noget ud af halloweenpynten, og det er så anderledes fra den pynt børnene ser i hverdagen og dermed det mere spændende :-)
   /tina

   Slet
 2. Efteråret er sådan en skøn årstid, elsker farverne i skoven - og så er det bare sjovt at finde agern og kastanjer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jagten på diverse træ-frugter er altid et hit - og når man så kan gøre det i smukke omgivelser i skoven, så er det jo bare endnu bedre.
   /tina

   Slet

Tak for besøget