torsdag den 29. september 2016

#157 - Om kager og at starte en tradition op

Jeg elsker at se "Den store bagedyst"! Bum, så er det sagt. Det er ikke noget, jeg er helt vildt stolt af, men lets face it, når programmet kører på gu' ve' hvilken sæson, så er der nok andre end mig, som kan lide at se på kager. Jeg har altid syntes, at det er sådan lidt et mormor-program, men hånden på hjertet - jeg er også vild med "Hammerslag" og "Kender du typen?", så måske skal jeg bare sande, at min tv-smag er rimelig mormor-agtig...

Jeg ville ønske, at jeg kunne præstere kager, der bare nåede mange af kagerne i konkurrencen til sokkeholderne (...eller hedder det til lagkagebunden i den her sammenhæng...?), men der er jeg bare slet ikke. Programmet giver mig lyst til at forsøge mig med en ny kage fra tid til anden, jeg lader mig inspirere, og jeg ville da lyve, hvis jeg ikke også nogle gange ånder lettet op, når deltagernes kager kikser, så jeg kan se, at den slags ikke kun sker for mig. Det er jo det reality-tv kan - få det ned på et niveau, hvor helt almindelige danskere kan være med, men samtidig sørge for, at man kan være bedrevidende fra sofaen, når man godt kan se, at "...den der kage, den når da aldrig at sætte sig!"

Nå, men på Færøerne er vi jo en time efter Danmark. Det er på mange måder pisse-irriterende ift tv, for de få ting jeg gerne vil se i tv starter som regel inden børnene er kommet i seng. Efter at jeg missede det første afsnit, fordi jeg naivt troede, at jeg kunne se det på dr-appen, har jeg nu valgt at vende det til noget positivt og fået lokket ungerne med på kage-trippet. Vi har simpelthen startet en "Den store bagedyst"-tradition. Ungerne er hurtige til at komme i nattøjet og tænderne bliver børstet, og onsdag aften kl. 19 sidder vi så klar i sofaen med tæppet over os og mundvandet klar til at løbe. De lever sig helt ind i det, hepper og krydser finger i spænding, når kagerne skal skæres. Det er så sjovt, og løfter på alle måder programmet lidt ekstra - nu elsker jeg det endnu mere!

- Har I mon samme tradition for at se noget med jeres børn?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for besøget