søndag den 6. november 2016

#159 - Besøg i Danmark 1

Besøget i Danmark var intet mindre end skønt! Vi fik besøgt gode venner, set familien og kom lidt omkring både i København og ikke mindst i Århus. 
Ungerne fik besøgt henholdsvis børnehaven og skolen - besøg som de var meget spændte på, for kunne de andre børn nu kende dem... Men det gik over alt forventning og smilene var store, da vi kørte fra begge steder. Jeg tror, at lettelsen over at alt var "ved det gamle" gjorde, at afskeden, som jeg faktisk havde været lidt spændt på, gik uden problemer og med en glædelig tanke om, at de jo ses igen om et par måneder, når vi tager til Danmark og fejrer julen.
Vi gik fået en del ture i skov og på mark. Det kan lyde som en latterlig ting, men det er gået op for mig, hvor meget jeg sætter pris på en gåtur i det danske efterår med blade der blæser af træerne i de smukkeste gul-røde farver. Det er ligesom en overgang til vinteren, som man ikke ser på samme måde heroppe. I København var vi en tur på Zoologisk Museum. Det var rigtig fedt og med både store skeletter og udstoppede dyr, som man måtte røre ved.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for besøget