torsdag den 1. december 2016

#162 - Hvad skal man se?

"Det sørme - det sandt - december..." og det er det jo - december. Med december følger en masse hyggelige traditioner, som alle er nogen, som jeg sætter højt. En af dem er at se julekalender i tv. Men for pokker altså, hvor er der efterhånden mange! Jeg tror, at jeg har talt sammen til syv. SYV! Vi kommer helt sikkert ikke til at se dem alle, men hvilke skal man se?
Et af kriterierne er, at det helst skal være noget, som vi kan se sammen - altså den 4-årige, den (snart) 7-årige og mindst en af os forældre. Jeg er ikke så meget i tvivl om, at Pyrus skal opleves i "Alletiders Jul", da ungerne vel på alle måder er i målgruppen for den julekalender? Jeg tænker også, at de endnu et år skal forsøge sig med Nissebanden, som jo i år er i Grønland, og jeg mindes den udgave som noget mere fangende end udgaven fra sidste år, som vi bare må erkende, var lidt for kedelig...
DR1 præsenterer en ny kalender "Den anden verden", men jeg kan læse mig frem til, at den omhandler teenage-piger, så her rammer mine uger måske ikke målgruppen? På tv2 kommer "Ludvig og Julemanden" som jeg heller ikke har set før. Den, kan jeg se, er blevet positivt modtaget tidligere, og mon ikke den vil falde i smag hos den 7-årige? -men kan ham på 4 år være med der?

Og der ud over - hvor mange gange 30 minutter gider man sidde og se julekalender de næste 24 dage?

Hvad skal I se?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for besøget