lørdag den 13. maj 2017

#176 - Kalsoy med blå himmel som baggrund

Hen over sidste weekend, hvor vi havde besøg af min gode veninde og hendes søn, var vejret virkelig skønt. Jeg tror faktisk ikke, at det har været så godt siden i sommers - i hvert fald ikke flere dage af gangen, og her var det altså seks dage i streg. Så dejligt og man kan virkelig mærke, at det giver energi og overskud i hverdagen, når vejret pludselig bliver SÅ godt.

Vi tog for første gang færgen over til Kalsoy. Vandet var helt stille og selv Merle nødt turen på vandet - og det sker altså ikke tit! Vi kørte op til Trøllanes og gik turen ud til Kallur. Der var den skønneste udsigt over til de andre øer. Ungerne tumlede rundt i græsset, og vi voksne nød solen.Ungerne er altid de hurtigste afsted. Når vejret er godt nyder de virkelig at tage på tur. De leder efter gamle knogler, samler sten til at lægge på varderne, finder små vandløb hvor de bygger dæmninger eller sejler med mos-skibe. Når det blæser og er koldt er stemningen lidt en anden, men ærligt - jeg nyder det også mere, når solen skinner. 
Det kan være svært at forstå, hvor dårligt vejret kan være heroppe og hvor hurtigt det ofte skifter, når der er blå himmel mange dage i streg. Nogle gæster er bare mere heldige med vejret end andre...

Find Anders....
Størrelsesforholdene kan være svære at forholde sig til, når man bare ser billederne, men Anders står faktisk ude på spidsen.


 

 
Kópakonan, sælkvinden, i Mikladalur blev også besøgt. Sagnet bag er en ret fin historie, som jeg læste for børnene, lige da vi kom herop, så det var godt at "få sat ansigt på" hende.


Gode snakke hen over rælingen på færgen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for besøget