søndag den 4. november 2012

#027 - Jeg bliver klogere

Der er så mange ting, jeg lige skal lære omkring indstillerne på bloggen. I dag tror jeg nok, at det (endelig) er lykkedes mig at få indstillet, så det nu er muligt at skrive kommentarer uanset om man har google-konto eller ej. Og kommentarer modtages rigtig gerne, det er altid dejligt at vide, at der er nogen, der læser/kigger med...

Jeg fistrer også stadig med, hvordan bloggen skal se ud. Det vil jeg nok fortsætte med og løbende lave ændringer, som jeg bliver klogere eller får inspiration dertil. Giv mig gerne en melding, hvis der er noget der fungerer godt, og andet mindre godt.

4 kommentarer:

 1. Ja det er noget sjovt noget med blogger- for jeg troede at det bare var lige til at gå til- men trods det, at jeg ikke synes jeg er helt dum til at arbejde ved en computer, så synes jeg faktisk også, det kan være lidt svært, at få til at ville som jeg vil... Jeg synes din side er rigtig fin og enkel- og jeg kan rigtig godt lide dine grå nuancer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt at høre, at det ikke kun er mig, der kan bøvle lidt med det. Og tak... Rart med respons :-)

   Slet
 2. Du må sige til hvis der er noget... jeg kan ikke hjælpe med alt, men jeg tror nok jeg kan finde ud af en del ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et godt tilbud, som jeg meget muligt er nødt til at tage imod, næste gang jeg nørkler med et eller andet, tak :-)

   Slet

Tak for besøget