torsdag den 30. april 2015

#123 - Müsli


Det gode vejr i sidste uge gav lige lidt ekstra energi fra morgenstuden, og jeg fik mikset en ny omgang müsli til morgenbordet. Denne gang var det et blanding af hakkede mandler, hørfrø, kokos, græskarkerner og speltflager. Jeg plejer at riste det på panden (som her), men denne gang røg det i ovnen sammen med lidt flydende honning. Sådan bliver produktionen helt sikkert fremover, så jeg ikke behøver være obs ved komfuret, men kan lave noget andet imens. Det er lækkert med A38 og lidt frisk frugt, og er i dag også forsøgt sammen med koldskål - ikke et dårligt miks.
Ønsker god og lang weekend :-)

2 kommentarer:

  1. Ej, det er aaal for længe siden jeg har lavet det selv - med ristet, sød, sej kokos og hakkede, salte peanuts. UHM. Din version lyder også skøn-

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Uhmmm ja, saltede peanuts, det skal jeg da vist have i næste gang - god ide som må prøves!
      /tina

      Slet

Tak for besøget