søndag den 3. maj 2015

#124 - A-Derma


Vi har altid døjet med meget tør hud og børneeksem hos M, og det har derfor været vigtigt for os, at alle sæber og cremer er uden parfume og parabener for at provokere det mindst muligt.
Vi har nu prøvet cremen fra A-Derma, som hverken har parfume, parabener eller nogen konserveringsmidler i sig. Den har en speciel lukning, som i stedet gør at cremen holder sig steril - det er smart!
Vi har ligeledes gjort brug af A-Derma cytelium spray, da vi var så "heldige" at have skoldkopper. Skoldkopperne skal jo bare overstås, det er nok ikke en fornøjelse nogen steder, men rart er det dog, når man kan få noget der lindrer kløen bare lidt. N stejlede over at få noget sprayet på - men okay, han stejlede over alt der rørte ham de dage, hvor prikkerne kløede mest. M var derimod vældig glad for at få lidt kold og lindrende på, så jeg stoler mere på hendes vurdering. Smart er det i hvert fald med en sprayudgave, når nu huden er så irriteret, som den er ved skoldkopper.

Merle kan underholdes med og bruge en del tid på at "tegne" med cremen, når den skal på efter bad. Det får hun lov til - det er bare sjovere, når man som 5-årig får lov at gøre tingene selv...

I kan læse mere om A-dermas gode produkter her.

Produkterne er sponsoreret, men oplevelsen af og ordene til er helt mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for besøget