mandag den 25. maj 2015

#128 - Stensamlerne


Med gummistøvlerne på og hver vores stenpose (normalt kaldet stofnet, men nogle ting skifter jo navn efter funktion...) drog ungerne og jeg i går morges til stranden. Målet var indsamling af sten og skaller. Man får så meget god snak fra en 3- og 5-årig, mens man tuller rundt i vandkanten, og jeg er belevet klogere på både hvordan Merles kommende hus skal være en jordhule med sikkerhedssystem i topklasse, og om hvordan Nor sagtens kan bære en kæmpe stor pose sten, fordi han faktisk er mindst lige så stærk som Spiderman. Jo jo... jeg bliver klogere!
Men tilbage til de indsamlede sten - de blev vasket og lagt til tørring. I dag er de blev dekoreret på bedste vis med posca-penne, og jeg måtte på jagt i gemmerne for at finde en bøtte med decopagelak, som de blev fine og blanke.
Merle linede dem selvfølgelig op og inddelte i "familier" - hun opdeler, sorterer, liner op og flytter rundt på ALT! Vi er derfor nu også en mariehønefamilie!

2 kommentarer:

 1. Ih nogle fine kunstværker - elskede selv udendørs og krea projekter som barn, og da jeg arbejdede i børnehave,'. Det mest magiske var finde en "hul-sten" eller en spids flintesten, "som nok var en gammel pilespids" :p

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh ja, hulsten har også altid været en favorit her Anne. Og tak, tusserne skal med på sommerferie, for at tegne på sten og skaller er jo altid et hit.
   /tina

   Slet

Tak for besøget