tirsdag den 16. august 2016

#154

Viðareiði

I sidste uge havde vi ikke noget vildt på programmet. Ikke noget vildt på programmet, mest bare hygge og familietid. Vi har været på et par ture for at lære lidt nye dele af Færøerne at kende, kørt og vandret - både med og uden A, da der jo er nogen, som er nødt til at arbejde...
Som man kan se på det øverste billede, så har vejret været helt fantastisk. Det er begyndt at blive mørkere om aftenen, men når dagen har været klar, så er der stadig længe lyst om aftenen. Nederste billede er taget tæt på kl. 23.
Midt på ugen slog vejret så om, og så skal jeg da lige love for, at vi fik det hurtige færøske vejrskifte at føle. Alt blev gråt og tæt, det regnede og så blæste det en halv pelikan. Jeg ved ikke præcist, hvad de laver husene af heroppe, men i vores lille træhus (næsten) i vandkanten kunne de 17 m/s i hvert fald mærkes...
I weekenden blev vi flyttet i et andet hus. Her er meget mere plads og alting er i en klart bedre stand, så det er virkelig dejligt. 

Denne uge bliver med en del udflugter. Vi har fået besøg af min søster og svoger, så der er planlagt flere ture. Merle er startet op i skolen i dag. Det er gået rigtig godt på førstedagen, men mere om det senere. I morgen starter Nor børnehave. Han er meget skeptisk, så det bliver spændende.
Ønsker jer en rigtig god uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for besøget